Shoplog Primark!

Hee iedereen!
Vandaag heb ik een shoplog van de Primark voor jullie! Ik was vrijdag na school naar de primark gegaan met Carmen en Lisa! Ik heb natuurlijk wat leuke spullen gekocht, dus laten we beginnen.

IMG_3429.JPG
Als eerste deze leuke wanten! Ik vind ze heel tof. Toen ik ze zag wou ik ze meteen hebben! Je kan het knoopje losmaken en dan kan je het stukje want over je vingers doen! Dat is heel handig, want dan hoef je alleen maar dat stukje want over je hand te doen en kan je gewoon op je mobiel. Ze hebben ook nog eens een leuk kerstprintje. Deze leuke wanten waren €4.- !

IMG_3424.JPG
Altijd als ik bij de Primark kom neem ik een stoftas mee. De Primark had weer heel veel leuke stoftassen, maar deze vond ik het leukst! Deze tas heeft een leuke, roze kerstprint. Ik gebruik een stoftas meestal voor dansen en gym. Ze zijn enorm handig! En ook nog eens heel leuk! Deze toffe stoftas is €2.- ! Geen geld voor zo’n leuke tas, toch?

IMG_3428.JPG
Ik was op zoek naar een nieuwe portemonnee. Toen ik deze portemonnee zag liggen bij de Primark wist ik meteen dat ik hem moest hebben! De portemonnee ziet er heel duur uit, maar hij was maar €2.- ! Ik vond dat zo goedkoop dat ik hem wel mee moest nemen!

IMG_3425.JPG
Dit is een hele mooie statement ketting! Ik vond hem echt heel tof. De statement ketting is goud en in de driehoekjes zitten nog zilveren glitters! Deze ketting past op heel veel van mijn kleren. Deze mooie statement ketting was €4,- ! Zeker geen geld voor zo’n prachtige ketting!

IMG_3423.JPG
Dan nu de kleding! Ik was eigenlijk niet echt op zoek naar kleding, maar Lisa liet mij dit shirt zien en zei dat hij in de SALE was! Dit shirt heb ik dus in de SALE gekocht voor maar €2,-!

IMG_3430.JPG
Het zelfde geldt voor dit shirt! Ik vond deze heel tof. Ook de tekst die er op staat: “Couture Paris”. Dit shirt is echt mijn stijl. Ook met die blauwe streepjes. En dit shirt was ook in de SALE! Dit shirt was in de SALE maar €3.- !

IMG_3427.JPG
Ik hou best wel van bodymisten! Ik heb er drie van victoria’s secret. Toen ik deze bodymist zag liggen bij de make-up afdeling wou ik hem heel graag uitproberen. Ze hadden meerdere bodymisten, maar ik ben voor vanilla & wild rose gegaan. Ik vond deze wel lekker ruiken. Ik ga deze ook nog voor jullie reviewen. Deze bodymist was €2,-!

IMG_3426.JPG
Je kent het wel, je staat in de rij voor de kassa en dan kom je nog iets tegen wat je wilt hebben… Ik wou deze “breath spray” wel uitproberen. Ze smaken naar mint. Ik vind ze erg lekker en handig natuurlijk. Deze breath spray was €1,- per stuk!

IMG_3422-0.JPG
Dit was alles wat ik gekocht had bij de Primark! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden!
Tot het volgende artikel.
Liefs,
Red Lips.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s